بهترین ویرایشگر برنامه‌ نویسی برای مک و ویندوز

ویرایشگر برنامه‌ نویسی یک برنامۀ نرم افزاری است که به کاربران اجازه می دهد فایل های متنی را تولید یا دستکاری کنند، آن ها اغلب در زمینۀ برنامه نویسی کامپیوتر استفاده می شوند. توسعه دهندگان، همیشه به دنبال بهترین ابزار برای رسیدن به اهداف خود هستند زیرا ابزارها محیط کار را ساده می کنند و در عین حال بهره وری را بهبود می بخشد. در میان تمام ابزارهایی که تا به حال مورد استفاده قرار داده اند، انتخاب ویرایشگر متن سخت ترین انتخاب است.

شناخت ادیتورها و امکانات آن‌ها، تجزیه‌ و تحلیل، سرعت، هوشمندی و انعطاف‌پذیری آن‌ها به شما کمک می‌کند، همانند یک تکاور زبده برای هر عملیات برنامه‌نویسی حتی بدون وجود IDE آماده ‌باشید. سبک بودن،‌ قابلیت نصب روی انواع سیستم‌عامل‌ها، حتی پرتابل بودن این ادیتورها از مزیت‌های تاکتیکی است که هر برنامه‌نویس حرفه‌ای به اهمیت آن اعتراف دارد و جویای حال و احوال لیست بهترین ویرایشگر برنامه‌نویسی نیز خواهد بود.

۱. ویرایشگر نوت‌پد‌ پلاس پلاس(Notepad plus plus)
نوت پد پلاس پلاس قدرتمند و مملو از امکانات ریزودرشت برای سرعت بخشیدن به کارها با دقت بالاست. این ادیتور متن و ویرایشگر کد برنامه‌نویسی یک پسرعمو هم در ویندوز دارد. هرچند که با حضور ++Notepad در ویندوز کمتر کسی پای مجلس نوت‌پد قدیمی می‌نشیند. نوت‌پد پلاس پلاس رایگان و اپن‌سورس است. علاوه بر آن رابط کاربری خوبی هم دارد. یکی از جذاب‌ترین بخش‌های این ادیتور، خاصیت تب ویرایشی (Tabbed Editing) است. شما می‌توانید هم‌زمان و به‌راحتی با چند فایل مختلف در یک پنجره کار کنید.

npp در ویرایش متون HTML بیشتر شهره است؛ ولی با کد نویسی در زبان‌های دیگر، هیچ‌گاه پشیمان نخواهید شد. نوت پد به‌صورت استاندارد کدهای شما در ‌ زبان‌های مختلف رنگی می‌کند تا بهتر و راحت‌تر آن‌ها را تشخیص دهید. اگر این کار شمارا راضی نمی‌کند، قابلیت سفارشی کردن هم در این ادیتور مهیا است. npp در حین کدنویسی، پا به پای شما با کدها همراه‌ است. علاوه بر اینکه به شما پیشنهادی برای تایپ سریع می‌دهد به‌محض واردکردن کدهای اشتباه براساس شیوه کدنویسی با برجسته کردن اشتباهات، چیزی کم نمی‌گذارد. نوت‌پد در هنگام نصب چند پلاگین کاربردی و مفید با خود به همراه دارد و البته می‌تواند از مخزن پلاگین در ادیتور به پلاگین‌های جدید نیز دسترسی داشته باشید. npp حقیقتا شایسته چنین جایگاهی، در لیست بهترین ویرایشگر برنامه‌نویسی سال ۲۰۱۸ است.

ویژگی‌های برجسته:
– ساخته شدن Notepad plus plus برای ویندوز (Windows)؛ اما علاقه‌مندان به آن می‌توانند در مک‌اواس ۱۰ (Mac OS X) و لینوکس (Linux) و یونیکس (Unix) هم آن را تجربه کنند.
– سبک و به‌آسانی قابل نصب بودن نوت‌پد پلاس پلاس
– اضافه کردن پلاگین‌های زیادی
– پشتیبانی از قابلیت Tabbed Editing
– قابلیت ساخت بوک‌مارک Bookmark برای نشانه‌گذاری
– باز کردن فایل ها با دراگ و دراپ کردن آنها به محیط نرم‌افزار
– پشتیبانی از قابلیت فول‌اسکرین
– هوشمندی در تشخیص صحت شیوه کدنویسی
– قابلیت یکپارچه‌سازی مداوم (Compiler Integration) (در پروژه که با هر تغییر کد پروژه دوباره ‌Build می‌شود تا همه کدهای قبلی و جدید باهم هماهنگ باشند.)
– پشتیبانی از قابلیت FTP
– توانایی چک کردن لغات و مقایسه فایل‌ها
– توانایی Code folding (باعث می‌شود کدها در بلوک‌هایی به‌صورت فشرده قرار بگیرند تا سرعت و مدیریت کدها بهتر شود.)
– تنظیم منوی برنامه به زبان فارسی
– رایگان و متن‌باز

نکاتی برای ارتقاء و بهبود:
– به‌طور پیش‌فرض پشتیبانی نشدنِ ویرایش فایل از طریق HTTP ،SSH و WebDav
– نیاز داشتن به نرم‌افزار wine دبرای نصب روی مک‌اواس ۱۰

نتیجه:
تجربه این ویرایشگر در زبان‌های PHP،HTML،CSS و JavaScript فوق‌العاده جذاب است. کمتر ادیتور سورس کدی در لیست بهترین ویرایشگر برنامه‌نویسی، دقت نوت‌پد++ در تذکر به اشتباهات کدنویسی را دارد و در بازه‌های زمانی کوتاه و به‌سرعت در حال ارتقاء امکانات ادیتوری خود است.

۲. ویرایشگر سابلایم تکست (Sublime Text)
سابلایم تکست ادیتور دیگری از دسته سبک وزن‌ها باقدرت ویرایش بالا در لیست بهترین ویرایشگر برنامه‌نویسی است. این ادیتور با سی++ و پایتون نوشته‌شده است. انعطاف‌پذیری بسیار خوبی در سفارشی کردن دارد و به برنامه‌نویس کمک می‌کند با سرعت و کارایی بالا کدنویسی کند. در سابلایم تکست با متدهای جالبی از ویرایش برمی‌خورید که در کمتر نرم‌افزار ویرایشی دیگر دیده می‌شود. اسنیپت‌ها (Snippets) بخش جذاب دیگری از تجربه کار در سابلایم تکست است. به‌عبارت‌دیگر سابلایم تکست به برنامه‌نویس این قابلیت را می‌دهد هر جا الگویی را دید حتی در ویرایش، از سابلایم بتواند برای اجرای سریع آن استفاده کند. این کار به قوی شدن فکر برنامه‌نویس کمک خوبی می‌کند و درعین‌حال باعث می‌شود مهاجرت به نرم‌افزارهای دیگر هم سخت شود. جعبه‌فرمان‌های (Command Palette) سابلایم، مثل یک خدمتکار مفید در اختیار شماست تا با کیبورد اکثر کارها را در Sublime Text مدیریت کنید. کار با کیبورد هم یکی از مهم‌ترین مهارت‌های یک برنامه‌نویس است. سابلایم تکست از نظر گرافیک صفحه کاربری و تم زمینه سیاه که محبوب برنامه نویسان است چیزی کم نمی‌گذارد و در لیست بهترین ویرایشگر برنامه‌نویسی سال ۲۰۱۸ جایگاهی کمترین از این، برای آن منصفانه نیست.

ویژگی‌های برجسته:
– قابلیت ویرایش هوشمند هم‌زمان چند خط
– قابل‌استفاده در سیستم‌عامل‌های Windows ،macOS ،Linux
– قابلیت چند سکویی
– قابلیت ارائه سریع لیست فایل موجود در یک فولدر و ورود به آن
– رابط کاربری محبوب
– انعطاف‌پذیری و سفارشی شدن بالا
– با نصب پلاگین توانایی پشتیبانی از فریمورک OpenFL و زبان برنامه‌نویسی Haxe
– حمایت از توابع وردپرس
– تشخیص قدرتمند خطاهای زبان برنامه‌نویسی و برجسته کردن آن‌ها با نصب بسته مخصوص هر زبان

نکاتی برای ارتقاء و بهبود:
– حمایت کم از زبان‌های راست‌نویس
– حمایت کم در لینوکس
– رایگان فقط در حالت Trial
– تأکید شدید برای کار با کیبورد

نتیجه:
این ویرایشگر اعتیادآور است. این ویرایشگر یکی از بهترین‌ها برای زبان HTML و PHP است. هرچند ویرایشگرهای دیگر هم در این زمینه خوب کار می‌کنند؛ ولی سابلایم با خلاقیت‌هایش به برنامه‌نویس در کدنویسی سمت کلاینت و سرور طعم دیگری دارد.

۳. ویرایشگر اتم (Atom)
اتم یک ویرایشگر متن ساده و راحت است. ازنظر ظاهری شبیه سابلایم تکست است ولی اغلب برنامه نویسان با آن بیشتر اخت می‌شوند و ارتباط بهتری برقرار می‌کنند. برای نصب قالب هم انتخاب‌های زیادی برای Atom وجود دارد. این ویرایشگر که با node.js طراحی‌شده چند سکویی و اپن‌سورس است. قابلیت ویژه اتم توانایی هک هسته آن توسط کاربران برای کارایی بیشتراست. اتم با بخش مدیریت پکیج خود به‌راحتی می‌تواند فراتر از ویرایشگر متن عمل کند. Atom توسط گیت‌هاب توسعه‌یافته است. این ‌یک مزیت عمده است چراکه گیت‌هاب باهدف افزایش کارایی و کارآمدی توسعه‌دهندگان خلق‌شده است و رزومه موفق آن نیازی به تائید ندارد. اتم در اتصال به گیت‌هاب نیز به‌خوبی عمل می‌کند. ویرایشگر سورس کد اتم در مجموعه ابزارهای خود یک جستجوگر فازی جذاب هم دارد که شیوه کارش ترکیب دو متد جستجوگر کلمات و غلط‌گیر املایی است، از همین رو به جستجوگر فازی معروف شده است.

ویژگی‌های برجسته:
– سادگی و جذابیت در طراحی رابط کاربری
– پشتیبانی از جعبه‌فرمان همانند سابلایم‌ تکست
– ابزارهای ویژه برای توسعه
– مدیریت مجتمع برای پشتیبانی از پلاگین‌ها
– شیوه سفارشی‌سازی ساده و سهل در رابط کاربری
– جامعه فعال پشتیبانی در گیت‌هاب برای رفع مشکلات
– قابلیت چند سکویی
– تشخیص شیوه کدنویسی زبان‌های برنامه‌نویس مختلف
– رایگان و متن‌باز
– قابلیت جستجوی فازی

نکاتی برای ارتقاء و بهبود:
– کند بودن در مقایسه با دیگر ویرایشگرهای متن
– مدیریت سخت فایل‌های بزرگ

نتیجه
اتم توسط توسعه‌دهنده‌ها برای توسعه‌دهنده‌ها ساخته‌شده است. وجود یک جامعه خوب و فعال که به پشتیبانی از این ویرایشگر مشغول هستند، یک مزیت استراتژیک بسیار خوب برای هر نرم‌افزاری است. این علاقه و تلاش به علت قابلیت اپن‌سورس عمیق و کامل این نرم‌افزار است که باعث شده در میان دیگر ویرایشگرها، درعین‌حال سادگی در لیست بهترین ویرایشگر برنامه‌نویسی گردوخاکی به پا کند. چنانکه نام اتم به٬عنوان رقیبی تازه‌نفس، برای رقابت با IDE ها مطرح است. پس با اتم هرروز می‌توانید منتظر شنیدن خبرهای خوب و جالبی در مورد Atom و ابزارهای جدیدش باشید.

۴. ویرایشگر کدا (Coda)
ویرایشگر Coda با بانک کد و قالب پروپیمان خود، سرعت و بهره‌وری را برای کاربران یک‌کاسه کرده است. کار اصلی این ویرایشگر طراحی سایت است. با مجموعه امکانات پیاده‌سازی شده در کدا حتی برای مبتدیان نیز برنامه‌نویسی می‌تواند مفرح و درعین‌حال مفید و کارآمد باشد. ادیتور کدا، از سال ۲۰۰۷ به‌صورت یک ویرایشگر متن ساده وارد عرصه برنامه‌نویسی شد و امروز یکی از بهترین نرم‌افزارهای تکامل‌یافته در سیستم‌عامل مک به شمار می‌رود. شاید بتوان گفت نمونه قابل‌مقایسه آن در ویندوز نرم‌افزار Adobe dreamweaver است. در بخش‌های مختلف طراحی وب، از طراحی ظاهری وب‌سایت گرفته تا پیاده‌سازی کدهای سمت سرور و حتی پشتیبانی از قابلیت FTP همگی در ویرایشگر کدا به‌خوبی کار می‌کنند که نتیجه آن محبوبیت بالای این ادیتور در لیست بهترین ویرایشگر برنامه‌نویسی سال است.

وجود کتابخانه‌های غنی در نرم‌افزار Coda کار با آن را راحت و آسان کرده است. ویرایشگر کدا در بخش طراحی رابط کاربری سایت تا جایی پیشرفته که به‌صورت دراگ و دراپ می‌توانید اجزای سایت خود را طراحی کنید. این باعث شده که طیف گسترده‌ای از برنامه نویسان از مبتدی تا حرفه‌ای این نرم‌افزار را به‌عنوان انتخاب اول خود به همراه داشته باشند. البته کدا مخصوص سیستم‌عامل مک است و از ورژن OS X 10.7.5 به بعد قابل‌استفاده در آن است.

ویژگی‌های برجسته:
– استفاده از رابط کاربری انقلابی مک به نام Leopard
– تکمیل خودکار کدها
– ویرایش بلوکی و رنگ‌آمیزی کدها برحسب زبان
– قابلیت دراگ و دراپ برای ساخت اجزا وب‌سایت
– مدیریت FTP
– قابلیت سفارشی کردن رابط کاربری
– کتابخانه کد برای زبان‌های مختلف
– پشتیبانی از MySQL

نکاتی برای ارتقاء و بهبود:
– عدم پشتیبانی در دیگر سیستم‌ها به‌جز مک
– کرش کردن هرازگاهی در ارتباطات شبکه
– قیمت بالا در مقایسه نسبت به دیگر ویرایشگرها (تنها هفت روز رایگان است و باید خریداری شود)

نتیجه:
کدا در طراحی وب، کامل و خوب است. هر آنچه شما ابزار و کد بخواهید در آن یکجا جمع شده است. با توجه به قیمت و ویژگی‌های که دارد در مک و لیست بهترین ویرایشگر برنامه‌نویسی جزو بهترین‌ها است. با نصب آن هیچ‌وقت هم از امکانات جدید و بروزرسانی های آن بی‌خبر نخواهید بود.

۵. ویرایشگر تکست میت (TextMate)
تکست میت یکی از دیگر ویرایشگرهای شهره در سیستم‌عامل مک است. البته بیشتر برای کار با برنامه‌نویسی در زبان روبی و فریمورک روبی آن ریلز استفاده می‌شود. در کل TextMate یک ویرایشگر عالی برای توسعه‌دهندگان زبان‌های مدرن برنامه‌نویسی است.

ویژگی‌های برجسته:
– قابلیت جستجو و جایگزینی
– جعبه تاریخچه
– قابلیت انتخاب و تایپ سریع ستونی در میان متون
– تکمیل خودکار کد
– پشتیبانی از بلوک‌بندی کدها
– مناسب برای پروژه‌های تیمی
– پشتیبانی بیش از ۵۰ زبان برنامه‌نویسی
– قابلیت رنگ‌آمیزی کدها
– پشتیبانی Xcode
– قابلیت کار با FTP
– رایگان
– قابلیت فرورفتگی خودکار در کدها

نکاتی برای ارتقاء و بهبود:
– رابط کاربری نه‌چندان دل‌چسب
– پشتیبانی نکردن از قابلیت فول‌اسکرین
– تنها در سیستم‌عامل مک عمل کردن

نتیجه:
جای تعجب نیست که در میان ادیتورهای ارزان در مک، این ادیتور بهترین گزینه باشد. شاید برای کسانی که در ویندوز ویرایشگرهای رایگان و قدرتمندی را می‌شناسند عجیب باشد؛ ولی معمولاً در مکینتاش هرچقدر پول بدهید، آش می‌خورید. این را هم فراموش نکنیم که تکست میت از برندگان جایزه طراحی اپل در سال ۲۰۰۶ بوده است پس شایسته حضور در لیست بهترین ویرایشگر برنامه‌نویسی نیز هست.

۶. ویرایشگر Text Wrangler
ویرایشگر ساده اما قدرتمند Text Wrangler که از بهترین ابزارها برای مدیریت یونیکس و سرور است. رابط کاربری هوشمند و مجموعه‌ای از ابزارهای قدرتمند برای ویرایش و جستجو متن و کدها است. این ویرایشگر با Xcod همکاری می‌کند و با پشتیبانی از AppleScript جایگاه خوبی برای خود در لیست بهترین ویرایشگر برنامه‌نویسی دست‌وپا کرده است. فایل خروجی این نرم‌افزار را می‌توانید در استاندارد‌ یونی‌کد برای یونیکس و داس و مک تهیه کنید.

ویژگی‌های برجسته:
– عملکرد مطلوب در ویرایش فایل‌های بزرگ
– قابلیت استفاده از ماکرو و نصب پلاگین
– پشتیبانی از قابلیت FTP
– پشتیبانی از SSH برای ویرایش فایل از راه دور
– مقایسه هم‌زمان دو سند
– رنگ‌آمیزی بر اساس شیوه کدنویسی زبان‌های برنامه‌نویسی
– بلوک کردن و خاصیت تا شوندگی در کدها و متن‌ها
– کامل کردن خودکار کدها
– چک املا کلمات
– رایگان
– پشتیبانی از ۴۴ زبان برنامه‌نویسی از HTML, JavaScript, Perl, Python, VBScript تا SQL

نکاتی برای ارتقاء و بهبود:
– عدم پشتیبانی از HTTP و WebDav
– ناسازگار با مکینتاش G4
– تنها از زبان انگلیسی پشتیبانی‌ کردن
– عدم پشتیبانی برای ویرایش گروهی

نتیجه:
ادیتور Text Wrangler باوجود چند محدودیت، قدرتمند و رایگان است ولی اگر شمارا راضی نمی‌کند با صرف مبلغی می‌توانید به ادیتور که از آن الهام گرفته‌شده‌ است، یعنی BBEdit دست پیدا کنید که ادیتور بسیار خوبی در سیستم‌های مک است.

۷. ویرایشگر جی ادیت (jEdit)
این محصول قدرتمند از آن جاوا نیرو گرفته است که برنامه‌نویسان حرفه‌ای با آغوش باز پذیرای آن هستند. نفوذ امنیت، ذاتی جاوا در رگ و پی این نرم‌افزار باعث شده است که فایل بایت ساخته‌شده توسط آن، عرق هکرها را برای رمزگشایی درآورد. هزاران پلاگین و ماکرو که برای این ادیتور ساخته‌شده‌اند، نشان می‌دهد که ‌در قلب برنامه نویسان جای گرفته است. همین پلاگین‌ها باعث شده که jEdit مرزهای ویرایشگری را بشکند و به قلمرو IDE راه پیدا کند و البته به لیست بهترین ویرایشگر برنامه‌نویسی سال ۲۰۱۸.

ویژگی‌های برجسته:
– ایجاد تورفتگی خودکار در متن
– بلوکه بندی کد و ایجاد خاصیت تا شوندگی متن‌ها
– موتور قدرتمند برای اجرای عبارات باقاعده (regular expressions)
– قابلیت چک املا لغات
– پشتیبانی از قابلیت FTP
– پشتیبانی از یونیکد و UTF8
– حجم کم در ابتدا و قابل توسعه با پلاگین‌ها
– قابل‌ استفاده در ویندوز، مک، یونیکس
– رایگان
– پشتیبانی بیش از 200 زبان برنامه‌نویسی

نکاتی برای ارتقاء و بهبود:
– طولانی بودن زمان بارگیری
– قابل‌استفاده به روی ویندوز، مک، یونیکس
– عدم پشتیبانی برای ویرایش گروهی
– عدم پشتیبانی از فایل‌های بزرگ
– عدم پشتیبانی از SSH برای مدیریت فایل از راه دور

نتیجه:
انتخاب مناسبی برای کسانی که می‌خواهند ادیتوری پیشرفته و امن داشته باشند. به‌هرحال جاوایی بودن آن ممکن است گاهی شمارا معطل کند ولی باوجود ویژگی‌های خاصی که دارد، این کندی بارگذاری به‌راحتی قابل‌چشم‌پوشی است. از آن می‌توان به‌عنوان یک ویرایشگر متن رایگان و با کدنویسی تمیز و امن که آینده خوبی دارد، نام برد.

۸. ویرایشگر Araneae
ویرایشگر ساده و مفیدی از دنیای ویندوز که قدرت و تجربه لذت‌بخش برنامه‌نویسی را برای شما به ارمغان می‌آورد. در عین سادگی برای کاربر حرفه‌ای نیز ابزار مناسبی در خود دارد و بعد از نصب، بدون هیچ پلاگین اضافه‌ای می‌توانید به برنامه‌نویسی در زبان‌های HTML, CSS, XHTML, PHP بپردازید.

ویژگی‌های برجسته:
– رنگ‌آمیزی کدها
– قابلیت جالب دراگ و دراپ برای تصاویر
– جستجو و ویرایش سریع
– پیش‌نمایش از مرورگر حتی بدون نیاز به سیو (Save) فایل
– حمایت از تب‌های چندگانه ویرایشی
– رایگان

نکاتی برای ارتقاء و بهبود:
عدم پشتیبانی از پلاگین و ماکرو خارجی

نتیجه:
ویرایشگر Araneae بسیار مناسب برای فعالیت‌های طراحی وب‌سایت است که با استفاده از آخرین تکنولوژی‌های وب، شما را در کارتان موفق می‌کند. این نرم‌افزار می‌تواند یک رقیب جدی برای دیگر ادیتور‌ها در لیست بهترین ویرایشگر برنامه‌نویسی و رفیق خوبی برای برنامه نویسان PHP باشد.

۹. ویرایشگر Visual Studio Code
از نام آن پیداست که برادر کوچک‌تر ویژوال استودیو IDE مطرح دنیای برنامه‌نویسی است. محصولی از مایکروسافت که در سیستم‌عاملی Mac OS X و لینوکس هم کار می‌کند. بزرگ‌ترین ویژگی این ادیتور، تجربه ویرایش کدنویسی باحال و هوای ویژوال استودیو ایجاد می‌کند بدون اینکه نیاز باشد نسخه کامل IDE ویژوال استودیو را با حجمی حدود 3 گیگ به روی یک سیستم معمولی پیاده کرده و مرارت‌ها بکشید. این ادیتور سبک و کارآمد است و منصفانه نیست، تمام انتظاراتی که از برادر بزرگ‌تر داریم از Visual Studio Code نیز بخواهید.

ویژگی‌های برجسته:
– پشتیبانی از ۳۰ زبان برنامه‌نویسی و صدالبته ASP.NET و #C
– زمان نصب کم و روال ساده در اجرا
– قابلیت مقایسه دو فایل
– رنگ‌آمیزی کدها
– افزونه‌های فراوان
– وجود نسخه پرتابل
– قابلیت ارتباط با گیت‌هاب و استفاده از امکانات آن
– رایگان

نکاتی برای ارتقاء و بهبود:
عدم پشتیبانی خوب از افزونه‌ها

نتیجه:
این ویرایشگر عالی فضای بسیار کمی را اشغال می‌کند. هر برنامه‌نویس دلداده #C بر اهمیت وجود این ادیتور سورس کد، در لیست بهترین ویرایشگر برنامه‌نویسی واقف است. این ویرایشگر فوق‌العاده محبوب به شما فرصت عالی تجربه زبان‌های ASP.NET و #C را می‌دهد تا با لذت و آرامش بیشتری در استفاده از آن‌ها ماهر شوید و بتوانید در آینده با فراغ بال، برادر بزرگ‌تر را ملاقات کنید.

۱۰. ویرایشگر UltraEdit
ویرایشگر UltraEdit محصول شرکت رایانه‌ای IDM Computer Solutions یک ویرایشگر محبوب در نزد هکرها، برنامه‌نویسان و توسعه‌دهندگان و البته لیست بهترین ویرایشگر برنامه‌نویسی است. ادیتور اولترا‌ ادیت در پشتیبانی از زبان‌های مطرح خوب عمل می‌کند، همچنان که تیم پشتیبانی نرم‌افزار از سال ۱۹۹۴ برای بهبود و اجرای پیشنهاد‌ها و انتقادهای کاربران این ادیتور، خوب عمل کرده است. ادیتور UltraEdit در سیستم‌عامل‌های ویندوز، مک و لینوکس نیز در دسترس است.

ویژگی‌های برجسته:
– قابلیت انتخاب چندگانه و ویرایش هم‌زمان
– رنگ‌آمیزی کدها و هشدار اصلاح کد
– قابلیت Ftp
– قابلیت ویرایشگر HEX
– قابلیت املای کلمات
– قابلیت رمز سازی و رمزگشایی
– قابلیت ویرایش فایل‌های باینری
– پشتیبانی از فایل‌های بزرگ
– پشتیبانی از SSH

نکاتی برای ارتقاء و بهبود:
قیمت بالا

نتیجه:
قیمت این نرم‌افزار گران است ولی ویژگی‌های زیادی را پشتیبانی می‌کند که در برنامه‌نویسی بسیار مفید هستند. برای مقایسه عادلانه‌تر ازنظر قیمت در مقایسه با ویژگی‌های ارائه‌شده در دیگر نرم‌افزارهای هم قیمت چندان هم گران نیست ازاین‌جهت یکی از بهترین نرم‌افزارهای تجاری است که می‌شود از آن نام برد.

هیچ‌وقت از داشتن ادیتور سورس کد پشیمان نمی‌شوید و هر زمان نیز به ابزاری سریع و کارآمد نیاز داشته باشید، به‌راحتی در اختیار شماست. این لیست نیز بهترین ویرایشگرهای کدنویسی را که امسال بیشترین توجه را در نزد برنامه‌نویسان جلب کرده‌اند، برای انتخاب سریع‌تر و بهتر شما، جمع کرده است. هرکدام را که به طبع شما نزدیک‌تر است انتخاب کنید و با تمرین در آن چالاکی خود را در برنامه‌نویسی، به رقبا نشان دهید.

منبع: زومیت

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.